home
Arómy

Príchute majú pri rybolove veľmi dôležitú úlohu. Ich navnadiaci účinok je potvrdený pri ochutených peletoch a bojloch, a pri "tuningovaní" krmív. A to hlavne na začiatku a na konci sezóny, keď v studených vodách sa nerozpúšťajú dostatočne vlastné arómy produktov. Pomer primiešania do základných produktov je individuálny a pohybuje sa v širokom rozmedzí. V lete sa drastické aromatizovanie nevyžaduje. Doporučené dávkovanie je 5 až 15 ml/kg. To závisí aj od typu arómy. Ľahké arómy (vanilka, pomaranč, jahoda, med) sa dávkujú odlišne ako intenzívne arómy (cesnak, halibut, squid-octopus). 



Copyright © 2015 PIRANHA s. r. o., All rights reserved | piranhasro@piranhasro.sk | Agátová 258/68, 076 35 Somotor
tel.: 00421 918 384 860